2009 m. spalio 24 d., šeštadienis

„Susitikime virtuvėje“ anonsai per TV3


Pirmadienis, spalio 12 diena
Šį pirmadienį 18.25 val. TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ bus apžvelgiama, kaip 17-metei gimnazistei iš Kauno Agnei Mačiukūnaitei ir 47-erių metų Albinui Liščiukaičiui iš Marijampolės rajono dėl pirkėjų palankumo sekėsi varžytis „Iki“ parduotuvėse. Kuriam gaminiui – Agnės „Karčiupietiškam pyragui“ ar Albino „Sudavijos mišrainei“ pirkėjai labiau atvėrė savo pinigines? Savaitės finale viena jauniausių žaidimo dalyvių Agnė buvo neabejotina lyderė. Ar ir toliau merginai užteko entuziazmo ir kūrybiškumo nurungti gerokai už ją vyresnį Albiną, kuris neieško žodžio kišenėje ir lengvai randa kalbą su bet kuriuo žmogumi? Praeitos savaitės nugalėtojas paaiškės jau spalio 12 dieną 18.25 val. per TV3.
Antradienis, spalio 13 diena
Antradienio „Susitikime virtuvėje“ laidą būtinai turi žiūrėti tie, kurie augina moliūgus, bet nežino, ką su jais daryti – nebent saugo juos iš vakarų mėgdžiojamai tradicinei Helovino šventei. 27-erių metų vilnietei TV3 kulinarijos laidos herojei Gintarei Brakauskienei virtuvėje idėjų niekada netrūksta. Patarimų ir receptų jos nuolat prašo draugai ir pažįstami. Moteris net yra sukūrusi savo receptų puslapį internete. Iš moliūgų ji irgi gali pasiūlyti ne vieną originalų receptą. Šį kartą Gintarė keps moliūgų pyragą. O tuo metu virėjas Linas, prijuostę padėjęs į šalį, eis darbuotis į sodą – grėbs lapus, kapos malkas. Linksma ir netikėta „Susitikime virtuvėje“ laida žiūrovų laukia antradienį 18.25 val. per TV3.
Trečiadienis, spalio 14 diena
Virėjas Linas trečiadienį lankysis Šiauliuose pas Jovitą Baranauskienę. 27 metų moteris mėgsta virtuvę ir kruopštumo reikalaujančius origamio užsiėmimus. „Susitikime virtuvėje“ trečiadienio laidoje ji parodys, kokių grožybių galima išlankstyti iš popieriaus, ir atskleis labai seną iš močiutės paveldėtą spurgyčių „Pinigėlių“ receptą. Šį skanėstą Jovita gamina nuo dešimties metų ir tiki jo sėkme. Išradinga moteris virtuvėje apsieina ir be specialių įrankių – spurgoms gaminti ji naudoja paprasčiausią šampano kamštį.
Jovitą artimieji ilgokai įkalbinėjo, kad jai reikėtų pabandyti dalyvauti žaidime „Susitikime virtuvėje“. Bet skaniai gaminanti moteris vis nesiryžo, kol vieną naktį susapnavo begaudanti lydekas. Išsiaiškino, jog tai reiškia sėkmę, ir bematant užpildė žaidimo anketą. Ar pasiseks Jovitai pagauti susapnuotą sėkmę, TV3 žiūrovai sužinos šį trečiadienį, spalio 14 dieną, 18.25 val.
Ketvirtadienis, spalio 15 diena
Trečioji „Susitikime virtuvėje“ dalyvė 22-ejų šiaulietė Toma Andrijauskaitė – būsima technologijų mokytoja. Šią specialybę ji pasirinko neatsitiktinai, nes turi meninę gyslelę piešimui, tapybai, šokiams, dainavimui, rankdarbiams ir, žinoma, virtuvei. Toma labai mėgsta saldumynus, todėl virėją Liną ji vaišins saldžiais avižiniais traškučiais. Šių skanėstų receptą Toma sugalvojo kartu su mama – į visų mėgstamus orinius pyragaičius pridėjo svieste pakepintų avižinių dribsnių bei graikinių riešutų ir joms pavyko išgauti visai kitą skonį. Mergina tikisi, kad jos saldumynas patiks ir virėjui Linui, ir konkurentėms savaitės finale. Saldumynų kupinas vakaras – ketvirtadienį, spalio 15 dieną, 18.25 val. per TV3.
Penktadienis, spalio 16 diena
Savaitės TV3 laidos „Susitikime virtuvėje“ finale susirungs trys jaunos ir žavios moterys – Gintarė Brakauskienė iš Vilniaus bei šiaulietės Jovita Baranauskienė ir Toma Andrijauskaitė. Visos trys atvyko nusiteikusios draugiškai ir bendrauti ėmė vos tik susitikusios, tačiau iki paskutinio momento jos viena kitai neatskleidė, ką gamins. Pirmą kartą finale dalyvės taip kruopščiai saugojo paslaptį.
Jovita, kuri keps spurgytes pagal labai seną močiutės receptą, atsivežė ir talismaną – tą patį šampano kamštį, kurį naudos skylutėms spurgose daryti. Kita dalyvė Toma, gaminsianti saldžius avižinius traškučius, norėtų, kad pergalė atitektų abiem šiaulietėms, nors patikino, kad jokių užkulisinių susitarimų dėl to tikrai nebuvo. Gintarė iš Vilniaus keps moliūgų pyragą ir tiki, kad jos idėja patiks konkurentėms vien jau tuo, kad pyragas nekaloringas. Kurioms dviems dalyvėms pavyks pristatyti savo patiekalus „Iki“ pirkėjams, sužinosite penktadienį „Susitikime virtuvėje“ laidoje 18.25 val.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą