2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Zebriukas

Reikės:

3  kiaušiniai
1 stik. cukraus
1 stik. miltų
1 arbat. škt. kepimo miltelių
1 sauja aguonų
1 sauja razinų
3 valg. škt. miltų
3 valg škt. kakavos miltelių
200 g  grietinės

Gaminimas:

Kiaušinius gerai išplakti, berti cukrų ir plakti iki putų, paskui pilti grietinę ir vėl gerai plakti. Kepimo miltelius sumaišyti su miltais ir berti į masę, gerai išplakti ir tešlą padalinti į du debenius. Viename gaminam šviesią masę, į ja beriame aguonas ir tris šaukštus miltų,bei gerai išmaišome. Į kitą beriame razinas ir kakavos miltelius ir taipogi gerai išmaišome. Skardą patepame riebalais tuomet dedam šaukštą šviesios masės, šaukštą tamsios ir taip kol tešlą visą išdėsim į skardą. Kepti 180 laips. 45 min.

Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą