2009 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Dekupažas



Hmm...Nepatikėsite, senai domėjausi dekupažu ir norėjau pabandyti ką nors, bet neslėpsiu taip ir neišdrįsau... Bet vieną dieną kai susirašinėjome su Virtuvės fėja, ji man parodė savo darbelius, man jie buvo nuostabūs, o kai išsikalbėjome ir ji papasakojo kas kaip, žinokit kitą dieną jau susiruošiau visas priemones ir ėmiausi darbo, tikrai čia svarbiausia didelis noras tai daryti:)
Tad aš dekupažavau degtukų dėžutes, žinoma su laiku dekupažą panaudosiu daug kur, ne tik ant dėžučių :)
Tad mano darbeliam reikės:

Degtukų dėžučių
Balto akrilo
Teptuko
PVA klijų(lipalo)
Servetėlių
Žirklių
Dekupažo lako


Darbas prasideda taip: imame degtukų dėžutę ir ją teptuku su baltu akrilu uždažome vienu sluoksniu, kad ant dėžutės esami raštai nepersisšviestų, tuomet paliekame ją nudžiūti.:) Pasiimame norimą servetėlę, ją išsimatuojame gerai pagal savo dėžutę, išsikerpame, tuomet kai servetėlė yra kelių sluoksnių reikia ją atskirti, kad liktų rašto vienas sluoksnis. Tada ant išdžiuvusio akrilo tepame lipalo klijų ir atsargiai klijuojame savo servetėlę, paliekame vėl nudžiūti. O galiausiai dekupažo laku, lakuojame užklijuotą servetėlę.:) Tad gražių kūrybinių idėjų ir darbų:)



P.S. Tokios dovanėlės šventėms manau pačios šilčiausios, tad gaminkime savo darbelius su meile ir dovanokime artimiesiems :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą