2009 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Žėlė tortas


Reikės:

* Kefyro - 1 l
* Šokolado - 1 vnt.
* Želatino - 50 g
* Cukraus - 6 valg. šaukšt.



Paruošimas

* 1. Šį kartą gaminau tik iš kefyro torčiuką ir neslėpsiu, gavosi tikrai skaniai, nežinau ar išvaizda Jum patiks, bet rekomenduoju pasigaminti, nes skonis nuostabus. :)
* 2. Pasiruošiame žėle formą. Kefyrą su cukrumi išplakame, įmaišome ištirpintą želatiną, tuomet supjaustome šokolado plytą ir beriame į kefyro masę, tuomet pilame į formą ir dedame į šaldytuvą stingti.
* 3. Kai pirmasis sluoksnis sustingsta vėl tą patį darome su kefyru, tik dabar jau nebedėsime nieko, bus paprastas kefyras šaldomas be priedų. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą