2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis

Daržovinytė


Reikės:

Bulvės 2 didelės vnt

Morkos 1 škt tarkuotų

Šparagai 60 g

Žirneliai 50 g

Svogūnas 1 vnt

Česnako 3 skilt.

Krapai 1 škt

Kiaulienos šonkauliukų 5 vnt

Druskos

Pipirų 4 vnt

Lauro lapų 2 vnt

Gaminimas:

Visų pirma verdame sultinį, o sultinė verdame iš 3,5 l vandens į jį dedame šonkauliukus, į keturias dalis supjaustytą svogūną, ir dvi skilteles pjaustytas česnako, beriame druskytę, dedame pipirus bei lauro lapus ir verdame.

Kai šonkauliukai išverda, visą sultinį perkošiame į kitą puodą, dedame pjaustytas kubeliais bulves, įmetame virtus šonkauliukus. Daržoves visas pakepiname keptuvėje ir pilame į puodą ir verdame kol išvirs bulvės.

Patiekiame su grietine.

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą