2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Naminis kopūstų pyragas




Reikės:

1 kg kvietinių miltų
0,5 l vandens
50 g cukraus
druskos pagal skonį
20 g mielių
30 g aliejaus
1 kopūstas
100 g šoninės
petražolių
30 g sviesto
pipirų


Gaminimas:


Į šiltą vandenį supilame aliejų, beriame mieles, cukrų ir druską, gerai išmaišome kol ištirpsta mielės ir cukrus. Beriame miltus ir gerai išminkome, kol neliekia miltų kruopelių ir tešla nelimpa prie rankų. Uždengiam rankšluosčiu paliekame kilti pusvalandžiui. Kopūstą paruošiame su šonine, susipjaustome ir pakepiname aliejuje. Pakilusią tešlą iškočiojame pagal turimą kepimo formą, ją ištepame aliejumi ir dedame tešlą, tuoemt beriame kopūstą su šonine ir dedame vėl tešlą, tešlos viršų patepame išplaktu kiaušiniu. Kepame 160 laips. 45 min.


Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą