2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

Virtinukai su pievagrybiais





Reikės:

1 kiaušinio
100 ml vandens
žiupsnelis druskos
miltų, kad gautusį kočiojama tešla, kaip koldūnams.
400g pievagrybių
2 morkų
krapų
pipirų pagal skonį


Gaminimas:


Tešlos ingridientus sumaišome, minkome tešlą. Ją kočiojame, išspaudžiame pageidaujamo dydžio skritulėlius, į juos dedame įdaro, užspaudžiame kraštelius, susukame juos "virvute". Virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 15-20 min. Įdarui pievagrybius susipjaustyti smulkiai kubeliais, morkas taip pat, paskui pakepinti viską gerai keptuvėje pabarstyti pipirais, taip pat galima kad skaniau būtų ir įpjaustyti smulkintą svogūną, įberti krapų. Tiekti karštus su grietine ir krapais.

Skanaus;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą