Reikės:
500 g kvietinių miltų
375 ml šilto vandens
1 valg,škt.medaus
1 arbt.škt. druskos
1 1/4 sausų mielių
Gaminimas:
Ištirpinti medų vandenyje ir jį palikti,o tuo tarpu miltus berti į dubenį ir sumaišyti su mielėmis ir druska,padaryti duobutę ir į ją pilti vandenį su medumi.Tuomet šakute gerai viską išsukti kol mielės ištirpsta.Tešla nebus elastinga ar švelni,bet taip ir turi būti,neišsigąskite.Tuomet ant puodo su tešlą uždengti folija ir palikti valandai - šiltai,kad kiltų. Po valandos formuojam duonelę,apibarstom miltais ir kepame 220 laips 20 min,po to 160 laips 15 min.
Skanaus;)
500 g kvietinių miltų
375 ml šilto vandens
1 valg,škt.medaus
1 arbt.škt. druskos
1 1/4 sausų mielių
Gaminimas:
Ištirpinti medų vandenyje ir jį palikti,o tuo tarpu miltus berti į dubenį ir sumaišyti su mielėmis ir druska,padaryti duobutę ir į ją pilti vandenį su medumi.Tuomet šakute gerai viską išsukti kol mielės ištirpsta.Tešla nebus elastinga ar švelni,bet taip ir turi būti,neišsigąskite.Tuomet ant puodo su tešlą uždengti folija ir palikti valandai - šiltai,kad kiltų. Po valandos formuojam duonelę,apibarstom miltais ir kepame 220 laips 20 min,po to 160 laips 15 min.
Skanaus;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą