2012 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

Makaronai su besamelio padažu

Reikės:

200 g faršo
2 vnt morkų
1 vnt svogūno
1 vnt paprikos
1 škt,arbt. druskos
1 škt,arbt. pipirų
3 vnt kiaušiniai
150 g sviesto
3 stk pieno
1 stk vandens
1 škt,arbt. druskos
1 škt,arbt. pipirų


Gaminimas:

Visų pirmą išsiverdame vieną pokį makaronų, išvirtus perkošiame šaltu vandeniu ir paliekame nuvarvėti.

Po to ruošiame faršą, pakepiname smulkintą svogūną, morkytes,bei papriką, įberiame druskos ir pipirų,bei pačioje pabaigoje dedame faršą ir pakepiname viską kartu.

Ruošiame padažiuką. Ištirpdome sviestą keptuvėje,beriame miltus ir pakepiname kol įgaus auksinę spalvą, (penki šaukštai dideli miltų) pilam pieną ir vandenį ir gerai maišome, masę kaitiname kol pradeda tirštėti. Paliekame atvėsti,tuomet įmušame kiaušinius ir gerai išplakame,beriam druską ir pipirus.

Dalį padažo sumaišom su makaronais, ir į skardą dedame dalį paruoštų makaronų su padažu,tuomet paruoštą faršą ir likusius makaronus,apipilame viršų padažu likusiu. Kepame 180 laips. 40 min.

Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą