2012 m. rugpjūčio 13 d., pirmadienis

Marinuoti agurkai

Reikės:

5 l vandens
agurkų tiek,kiek tips į stiklainius.
Marinatui:
5 valg. škt.druskos
5 valg. škt.cukraus
2 stikl. acto
pipirų
lauro lapų
 
Gaminimas:
 
Agurkus pamirkyti porą valandų šaltame vandenyje. Didelius agurkus galima supjaustyti,sudėti į sterilizuotus stiklainius. Įdėti juodųjų serbentų ar vyšnių lapų, česnako skiltelių. Užvirinti marinatą, juo užpilti agurkus du kartus po dešimt minučių. O užpylus trečią kartą tuoj pat užsukti. Taip paruošti agurkai yra šbelniai rūgštaus skonio.
P.s. čia mano firminis receptukas,kurį bent mano šeima dievina.:)
 
 
Skanaus ;)
 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą