Reikės:
5 l vandens
agurkų tiek,kiek tips į stiklainius.
Marinatui:
5 valg. škt.druskos
5 l vandens
agurkų tiek,kiek tips į stiklainius.
Marinatui:
5 valg. škt.druskos
5 valg. škt.cukraus
2 stikl. acto
pipirų
lauro lapų
2 stikl. acto
pipirų
lauro lapų
Gaminimas:
Agurkus pamirkyti porą valandų šaltame vandenyje. Didelius agurkus galima supjaustyti,sudėti į sterilizuotus stiklainius. Įdėti juodųjų serbentų ar vyšnių lapų, česnako skiltelių. Užvirinti marinatą, juo užpilti agurkus du kartus po dešimt minučių. O užpylus trečią kartą tuoj pat užsukti. Taip paruošti agurkai yra šbelniai rūgštaus skonio.
P.s. čia mano firminis receptukas,kurį bent mano šeima dievina.:)
P.s. čia mano firminis receptukas,kurį bent mano šeima dievina.:)
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą