Reikės:
1 skardinė baltų pupelių
1 didelis svogūnas
2 vidutinio dydžio pomidorai
2 valg.škt.kapotų petražolių
1 skardinė baltų pupelių
1 didelis svogūnas
2 vidutinio dydžio pomidorai
2 valg.škt.kapotų petražolių
2 valg.škt. aliejaus
1 puodelis vandens
po 1 arbt škt,druskos,kumino,papriko s,pipirų,pomidorų padažo
1 puodelis vandens
po 1 arbt škt,druskos,kumino,papriko
Gaminimas:
Į puodą pilti aliejų ir jį pakaitinti,tuomet berti smulkiai kapotą svogųną ir jį apkepinti iki auksinės spalvos,tuomet berti kubeliais pjaustytus pomidorus ir porą minučių patroškinti. Berti prieskonius ir porai minučių vėl kaitinti,tuomet berti pertražoles ir vėl po poros minučių pilti vandenį ir viską užvirinti.Kai užverda berti pupeles,pavirti keletą minučių ir patiekti.
Į puodą pilti aliejų ir jį pakaitinti,tuomet berti smulkiai kapotą svogųną ir jį apkepinti iki auksinės spalvos,tuomet berti kubeliais pjaustytus pomidorus ir porą minučių patroškinti. Berti prieskonius ir porai minučių vėl kaitinti,tuomet berti pertražoles ir vėl po poros minučių pilti vandenį ir viską užvirinti.Kai užverda berti pupeles,pavirti keletą minučių ir patiekti.
Skanaus ;)
Receptuką rasite čia: http://www.youtube.com/watch?v=8-h64ES0OAI&feature=fvwrel
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą