2012 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

Obuolių ir morkų pyragas

Reikės: 
Kvietiniai miltai, rupūs 237 g
Kvietiniai miltai 237gGvazdikėliai, malti, 0.25 šaukštelio
Cukrus, 177 g
Kiaušiniai, 3 vnt
Aliejus, 0.5 stiklinės  
Morkos, 0.5 kg
Obuoliai, 0.5 kg

Gaminimas:

 Viename inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
Morkas sutarkuoti smulkia burokine tarka, o obuolius stambia.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir dar kartą gerai išplakti.
Supilti sausus produktus ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotus obuolius bei morkas ir atsargiai išmaišyti.
Sukrėsti tešlą į sviestu pateptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30-40 minučių.

Skanaus;)



 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą