Reikės:
1 pakelio sviesto
3 pakelių gaidelių sausainių
6 vnt obuolių
1 pakelio varškės
Gaminimas:
Sausainius susilaužome ir dedame į didelį puodą, tuomet nusilupame obuolius ir burokine tarka susitarkuome ir juos beriame prie sausainių, tuomet pakelį sviesto išsitirpiname ir pilame jį į mūsų ruošiamą masę,varškę taip pat dedame prie sausainių. Viską gerai išmaišome ir dedame į maišelį ir suformuojame norimą pyragėlio formą ir dedame į šaldytuvą dešimčiai valandų,kad viskas gerai įsigertų ir būtų galima mėgautis gaiva.
Skanaus ;)
1 pakelio sviesto
3 pakelių gaidelių sausainių
6 vnt obuolių
1 pakelio varškės
Gaminimas:
Sausainius susilaužome ir dedame į didelį puodą, tuomet nusilupame obuolius ir burokine tarka susitarkuome ir juos beriame prie sausainių, tuomet pakelį sviesto išsitirpiname ir pilame jį į mūsų ruošiamą masę,varškę taip pat dedame prie sausainių. Viską gerai išmaišome ir dedame į maišelį ir suformuojame norimą pyragėlio formą ir dedame į šaldytuvą dešimčiai valandų,kad viskas gerai įsigertų ir būtų galima mėgautis gaiva.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą