Reikės:
1 vnt svogūnas
1 vnt morka
1 sauja petražolių
1 stk virtų ryžių
druskos
pipirų
4 vnt pieniškų dešrelių
6 vnt didelių bulvių
pipirų
4 vnt pieniškų dešrelių
6 vnt didelių bulvių
Gaminimas:
Bulvės išvirti ir dar šiltas sugrūsti ir įpilti maždaug keturis valg.škt pieno ir pasidaryti bulvių košę.Svogūną susismulkinti ir pakepinti su aliejumi keptuvėje,kai jis baiginėja kepti beriame smulkintas morkas,druskytę ir pipirus,bei petražoles.Kai daržovės apkepa beriame virtus ryžius bei pjaustytas dešreles viską pakepiname porą minučių ir pilame pusė stiklinės pieno ir paliekame keletai minučių pasitroškinti.Skardą pasiruošiame,patepame riebalais,krečiame daržovių,ryžių ir dešrelių masę,o ant viršaus gražiai dedame bulvių košę,šauname į orkaitė 190 laips-30 min.
Skanaus;)
P.s. Štai šandien toks eksperimentas mano virtuvėje,kuris tikrai be galo skanus.:)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą