2012 m. spalio 24 d., trečiadienis

Vokiškas obuolių pyragas

Reikės:

9 valg. škt. miltų rupių
9 valg. škt. cukraus
9 valg. škt. aliejaus
2 arbt. škt. kepimo miltelių
4 vnt. kiaušinių
3 vnt.  didelių obuolių

Gaminimas:

Į indą įmušti kiaušinius, juos gerai išplakti, tuomet berti cukrų vėl gerai viską išplakti, pilti aliejų, vėl plakti. Kepimo miltelius sumaišyti su miltais ir berti į plakinį ir viską gerai išmikseriuoti. Obuolius nulupti ir susipjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti riebalais ir supilti pusę kiekio tešlos, tuomet ant viršaus išdelioti pjaustytus obuolių griežinėlius ir ant viršaus supilti likusią tešlos dalį. Kepti 180 laips. 40 min.

Skanaus ;)



 
 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą