Reikės:
500 g jautienos dešrelių
150 g pasūdyto sviesto
2 vnt žalių pipirų
100 g pomidorų padažo
Gaminimas:
Jautienos dešrelės dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir paverdame dešimt minučių. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir dedame apvirtas dešreles, beriame smulkintus pipirus ir pilame pomidorų padažą. Viską gerai maišome ir kepiname apie penkioliką minučių ir patiekiame.
Skanaus;)
p.s.nepakartojamas skonis,nerealiai gardu.
500 g jautienos dešrelių
150 g pasūdyto sviesto
2 vnt žalių pipirų
100 g pomidorų padažo
Gaminimas:
Jautienos dešrelės dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir paverdame dešimt minučių. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir dedame apvirtas dešreles, beriame smulkintus pipirus ir pilame pomidorų padažą. Viską gerai maišome ir kepiname apie penkioliką minučių ir patiekiame.
Skanaus;)
p.s.nepakartojamas skonis,nerealiai gardu.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą