2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Koldūnai su grybais

Reikės:



Tešlai:
3 stiklinės miltų,
2—3 kiaušiniai,
druskos,
vandens.

Įdarui:
170 g džiovintų grybų,
1—2 svogūnai,
2—3 šaukštai sviesto,
250 g riebaus šviežio kumpio,
2 kiaušiniai,
druskos,
pipirų.



Gaminimas:



Iš miltų, kiaušinių ir vandens užminkoma tešla. Grybai nuplaunami, išverdami, kumpis smulkiai sukapojamas (jeigu liesas, pridedama lašinių), sumaišomas su kapotais grybais, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, įberiama pipirų, išmaišoma ir daromi koldūnai. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami ir užpilami sviestu su jame pakepintais svogūnais.


 Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą