Marmuriniai šokolado kalnai
Marmuriniai šokolado kalnai gaminimas :
Skardą išklokite
sviestiniu popieriumi. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite baltąjį
šokoladą ir gerai išmaišykite. Būkite atidūs - baltasis šokoladas
greitai užverda.
Mentele šokoladą užtepkite ant skardos, šaukštu apipilkite šokoladą aviečių tyre ir mediniu pagaliuku įsukite aviečių tyrę į šokoladą, kad taptų panašu į marmurą.
Palikite stingti dviem-trim valandoms. Šokoladą suskaldykite norimo dydžio gabalėliais - būkite atsargūs aviečių tyrė dar nebus sustingusi. Dėkite į šaldytuvą ir laikykite parą.
Sandariai uždengtame inde šaldytuve galite šį šokoladą laikyti keletą dienų.
Skanaus ;)
Mentele šokoladą užtepkite ant skardos, šaukštu apipilkite šokoladą aviečių tyre ir mediniu pagaliuku įsukite aviečių tyrę į šokoladą, kad taptų panašu į marmurą.
Palikite stingti dviem-trim valandoms. Šokoladą suskaldykite norimo dydžio gabalėliais - būkite atsargūs aviečių tyrė dar nebus sustingusi. Dėkite į šaldytuvą ir laikykite parą.
Sandariai uždengtame inde šaldytuve galite šį šokoladą laikyti keletą dienų.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą