2009 m. spalio 24 d., šeštadienis




Maži morenginiai stebuklai
Susipažinom ir su trečia savaitės finalo dalyve Toma iš Šiaulių. Atomazga greitai. Jau rytoj Toma atvažiuos į Vilnių ir bandys įrodyti, kad jos saldūs avižiniai traškučiai geresni negu Gintarės moliūgų pyragas arba Jovitos spurgytės „Pinigėliai“. Pagyvensim – pamatysim, kaip bus iš tikrųjų, kurios 2 iš 3 merginų pateks į „Iki“.
Tomos traškučių pagrindas – morengas. Patys matot, vietos fantazijai su jais labai daug – kuo puikiausiai tinka avižų dribsniai ir riešutai. Primaišyt galima visokių dalykų, bet svarbiausia gerai pasiruošti baltyminę masę. Jau esu minėjęs ne kartą, kad norint gerai išplakti baltymus, reikia viską daryti labai tvarkingai – žiūrėti, kad nepatektų nei lašelis trynio, kad dubenyje neliktų nei lašo vandens, kad nepapultų lukštas. Baltymai įnoringi ir tokios smulkmenėlės gali reikalą sugadinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą