2009 m. spalio 24 d., šeštadienis







Savaitės TV3 laidos „Susitikime virtuvėje“ finale susirungs trys jaunos ir žavios moterys – Gintarė Brakauskienė iš Vilniaus bei šiaulietės Jovita Baranauskienė ir Toma Andrijauskaitė. Visos trys atvyko nusiteikusios draugiškai ir bendrauti ėmė vos tik susitikusios, tačiau iki paskutinio momento jos viena kitai neatskleidė, ką gamins. Pirmą kartą finale dalyvės taip kruopščiai saugojo paslaptį.

Jovita, kuri keps spurgytes pagal labai seną močiutės receptą, atsivežė ir talismaną – tą patį šampano kamštį, kurį naudos skylutėms spurgose daryti. Kita dalyvė Toma, gaminsianti saldžius avižinius traškučius, norėtų, kad pergalė atitektų abiem šiaulietėms, nors patikino, kad jokių užkulisinių susitarimų dėl to tikrai nebuvo. Gintarė iš Vilniaus keps moliūgų pyragą ir tiki, kad jos idėja patiks konkurentėms vien jau tuo, kad pyragas nekaloringas. Kurioms dviems dalyvėms pavyks pristatyti savo patiekalus „Iki“ pirkėjams, sužinosite penktadienį „Susitikime virtuvėje“ laidoje 18.25 val.


Paslaptingasis savaitės finalas

Jos iki paskutinės minutės nesakys viena kitai ką gamins, bet susitars pasidalinti kiaušiniais. Gintarė keps moliūgų pyragą, bet konkurentėms Jovitai ir Tomai moliūgai nepatinka. Toma gamins saldžius avižinius traškučius, bet ne viskas pavyks iš pirmo karto, prireiks kelių bandymų. Trečioji dalyvė keps spurgytes „Pinigėlius“, bet ar jie atneš Jovitai tikrų pinigų?
Viskas išaiškės vakare. Žiūrėkit savaitės finalą.
Linas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą