2009 m. lapkričio 2 d., pirmadienis

Gardi triušiena



Šį nuostabų vakarą, po darbo dienos tiesiog puikiausiai tinka vakarienei triušiena, lengva, gardi mėsytė, sultinga...
Reikės:
Išdarinėto triušiuko
prieskonių: česnakinės druskytės, medžiotojų prieskonių
majonezo
truputį aliejaus
Visus šiuos ingridientus dėti ant išdarinėto triušiuko(žinoma jis turi būti supjaustytas gabaliukais).:) Šiaip būtų geriausia, kad marinatą padarius per naktį palikti šaltai pasistovėti.

Kepti kitą dieną būtų geriausia. Aš viską kepu krosnelėje, neįsivaizduoju savo virtuvės be šio stebuklo. Kepiau penkiasdešimt minučių, bet mėsytė sultinga būna ir labai gardu. :)
Prie triušienos viriau bulvyčių ir gaminausi kopūstų salotų su pomodoru, grietine ir majonezu, bei priekoniais.
Gardu labai, tad ir jums sekmės gaminant, skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą