2010 m. kovo 9 d., antradienis

Obuolainis






Reikės:

obuolių (daug; tiek, kad užtektų pripildyti 3/4 25cm skersmens kepimo formos);
3 kiaušinių;
stiklinės cukraus;
stiklinės miltų;
Kepimo miltelių;
4 šaukštų aguonų.


Gamyba:

Iš obuolių pašalinti sėklas,nulupti juos supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sudėti į kepimo formą,kuri prieš tai turi būti ištepta riebalais.
Obuolius apibarstyti aguonas.
Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais.
Įmaišyti miltus su kepimo milteliais ir dar kartą išplakti.
Tešlą tolygiu sluoksniu užpilti ant obuolių ir kepti apie 190C orkaitėje 40-50min.

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą