2011 m. kovo 1 d., antradienis

Naminiai griliažiniai saldainiai




Smaguriam šis receptas tikrai tiks ir patiks ;)

Reikės:


400 ml cukraus
200 g maltų riešutų mišinio
2 škt kokosų drožlių
3 škt lukštentų saulėgrąžų

Gaminimas


Cukrų suberkite į puodą storu dugnu ir ant didesnės ugnies maišydami kaitinkite, kol cukrus ištirps ir pasidarys auksinės spalvos. Suberkite riešutus, kokosų drožles ir saulėgrąžas. Viską labai gerai išmaišykite. Gautą masę supilkite į kepimo skardą išklotą folija ir atvėsinkite, tuomet dėkite į šaldytuvą ir šaldykite. Sustingusį griliažą išimkite ir suskaldykite norimo dydžio kąsneliais.

Skanaus;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą