2011 m. liepos 2 d., šeštadienis

Avižinių dribsnių pyragas



Mūsų racione pastaruoju metu avižos yra primirštas produktas, bet kurie stengiasi, bent šiek tiek gyventi sveikai tikrai jas savo kulinariniuose šedevruose naudoja. :)
Šįkart aš būsiu irgi ne išimtis ir pabandžiusi iškepti sveiką jei taip būtų galima pasakyti pyragą, bandžiau kepti avižų pyragą, ir ką Jūs manote, žinokite gavosi puikiai. Netikite? Štai čia receptukas, bandykite kepti ir šį receptą dar tobulinti. ;)

Reikės:

4 kiaušiniai;
1 st. cukraus;
1 st. aliejaus;
2 st. smulkių avižinių dribsnių;
4 š. miltų;
1 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. vanilinio cukraus.

Gaminimas:

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti aliejų; avižinius dribsnius, su kepimo milteliais sumaišytus miltus,vanilinį cukrų. Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa ir supilti į kepimo indą.
Kepti 200 0C temperatūros orkaitėje 30-40 min. Išimtą palikti 5 min pravėsti, išimti iš indo ir supjaustyti.

Skanaus ;)

3 komentarai:

  1. Tamsta nukopijavote iš http://www.forellesreceptai.lt/aviziniu-dribsniu-pyragas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai ne:) nes dabar pagal sia nuoroda nuejau paziurejau,matau si psl pirma karta:) bet kad panasus nesigincysiu,juk daug panasiu receptu yra:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Butu sveikas jei nebutu pridetinio cukraus.

    AtsakytiPanaikinti