2011 m. liepos 2 d., šeštadienis

Turkiškos sluoksniuotos salotos




Vis prisimenu kelionę į Turkiją ir vis domiuosi jos virtuve ir štai receptukas,kurį išdavė gero draugo mama,pabandykite ir Jūs.:)

Reikės:

Dešra, rūkyta, 200 gramų
Forminė duona, riekės, 6 vienetai
Pomidorai, 3 vienetai
Fermentinis sūris, 50% riebumo, 50 gramų
Majonezas
Česnakai, 2 skiltelės
Aliejus

Gaminimas:

Viską supjaustyti kubeliais - dešrą, pomidorus, sumuštinių duoną. kubelius pakepinti apskrus. Juos sumaišome su majonezu ir česnakais, dedame į truputį įdubusią lėkštę, ant viršaus dešrą ir vėl majonezu. Vėliau pomidorai ir vėl majonezas. Ant viršaus tarkuotu sūriu. Dedame į šaldytuvą, kad atvėstų.
Skanaus;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą