2011 m. lapkričio 28 d., pirmadienis

Kepti aguročiai su troškintomis daržovėmis ir grybais



Juk daržovės sveika ir skanu, tad šįkart pabandysiu patiekti skanų patiekaliuką. :)

Šiam mano patiekalui reikės:

1,5 kg aguročių
kelių morkų
1 svogūno
1 saliero stiebo
500 g pomidorų
200 g grietinės
konservuotų arba miško grybų pagal jūsų poreikį ir skonį


Gaminimas:


Nuplautus aguročius supjaustyti pusantro centimentro storio griežinėliais, pasūdyti ir apvolioti su miltais ir kepti keptuvėje ištirpintame svieste. Skysčio perteklių išpilkite.
Sutarkuotas morkas, susmulkintus svogūnus ir saliero stiebus patroškinkite su sviestu. Tada čia sudėkite nuluptus - pjaustytus pomidorus, supilkite greitinę/ Pasūdikite ir užbaikite troškinti.
Atskirai patroškinkite grybus. Jei naudosite konservuotus, tuomet reikės juos tik pašildyti.
Patiekti į lėkštę dėkite keptą agurotį, šalia arba ant jo troškintų daržovių su grybais.

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą