2011 m. gruodžio 3 d., šeštadienis

Troškinta lydeka





Reikės:

1 kg lydekos
1 svogūnas
1 morka
0,5 spaustos citrinos sulčių
4 valgomi šaukštai miltų
2 valgomi šaukštai grietinės
2 lauro lapai
druskos pipirų
žuvies prieskonių

Gaminimas:

Išsidorojame lydeką susipjaustome gabalėliais ir dedame į puodą: apšlakstome citrinos sultimis, paberstome žuvies prieskoniais, druskyte ir žolelėmis, paliekame pusdieniui pasimarinuoti.
Kai mūsų žuvytė pasimarinuoja imame jos gabalėlius ir paprasčiausiai pavaliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje.
Į puodą pilame puodelį padaryto sultinio, supjaustytą morką, svogūną, metame laurus lapus, pipiriukų, druskytės ir viską užverdame, tuomet dedame keptą lydeką ir troškiname pusę valandos, baigiant torškinti įdedame grietinę.
Patiekiame su virtomis bulvėmis.

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą