2011 m. gruodžio 5 d., pirmadienis

Pica "Pasta per pizza"





Kadangi sekmadienis buvo pakankamai niūrus ir lietingas, beveik visą dieną norėjosi praleisti tik virtuvėje ir mano rytas prasidėjo kepant picas, paskui paryžietišku obuolių pyragu ir galiausia lietuvišku patiekalu kugeliu. ;) Tad šįkart keliu receptuką "Pasta per pizza" tešlos receptuką.;)

Reikės:

800 g kvietinių miltų
200 g manų kruopų
1 arbatinis šaukštelis druskos ir cukraus
14 g sausų mielių
650 ml drugno vandens.

Gaminimas:


Vandenį pilame į dubenį ir beriame mieles, druską ir cukrų, gerai išmaišome ir paliekame penkiolikai minučių mielėms suputoti.
Po to beriame manus ir miltus ir viską gerai išminkome, išminkytą tešlą kambario temperatūroje paliekame pusei valandos pakilti užlojusios rankšluostuku.
Po pusės valandos tiesiog imame tešlą ir kočiojame norimos formos, dydžio. Ant savo picų ingridientus dedame tokius, kokius tik turite šaldytuve ir kas jums arčiau širdies. :) Tad ką kuo didžiausios Jums sėkmės begaminant.:)

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą