2012 m. vasario 6 d., pirmadienis

Prie kavos pyragaitis





Reikės:

Pagrindui:
200 g sausainių
100 g cukraus
120 ml vandens
2 v. š. kakavos miltelių
1 arb. š. konjako
Kokosiniam įdarui:
80 g kokoso drožlių
80 g sviesto
80 g cukraus pudros
Gaminamas:

Sausainiai sutrinami su blenderiu, suberiami kakavos milteliai ir išmaišoma. Šiltame vandenyje ištirpinamas cukrus, supilamas konjakas. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2-3 mm storio stačiakampiu.
Kokosiniam įdarui: kambario temperatūros sviestas ištrinamas su cukraus pudra. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišoma. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama. Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą