2012 m. liepos 1 d., sekmadienis

Marmuriniai šokolado kalnai

 








 

Marmuriniai šokolado kalnai gaminimas :

Skardą išklokite sviestiniu popieriumi. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite baltąjį šokoladą ir gerai išmaišykite. Būkite atidūs - baltasis šokoladas greitai užverda.
Mentele šokoladą užtepkite ant skardos, šaukštu apipilkite šokoladą aviečių tyre ir mediniu pagaliuku įsukite aviečių tyrę į šokoladą, kad taptų panašu į marmurą.
Palikite stingti dviem-trim valandoms. Šokoladą suskaldykite norimo dydžio gabalėliais - būkite atsargūs aviečių tyrė dar nebus sustingusi. Dėkite į šaldytuvą ir laikykite parą.
Sandariai uždengtame inde šaldytuve galite šį šokoladą laikyti keletą dienų.

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą