2012 m. liepos 6 d., penktadienis

Om Ali



 










Reikės:

2 1/2 stiklinės pieno
1 stiklinės grietinėlės (35%)
1/2 cukraus
1/4 stiklinė kapotų lazdynų riešutų
1/4 arbt. škt. cinamono
2 valg. škt. kokoso drožlių
2 valg. škt. kapotų migdolų riešutų
2 valg.škt. razinų
250 g sluoksniuotos tešlos

Gaminimas:

Sliuoksniuotą tešlą dedame ant skardos ir šauname į orkaitę,kepame apie dešimt minučių ir ištraukę padedame atvėsti.:)
Visus riešutus ir razinas pilti į dubenėlį ir sumaišyti su cinamonu.
Pieną iš-lakti su grietinėle ir cukrumi.
Atvėsusią tešlą suplėšyti gabalėliais ir dėti iškart į skardą,tuomet pilti riešutų-razinų mišinį ir išmaišyti,tuomet pilti pieną su grietinėle ir viską išmaišyti. Ant viršaus berti norimų riešutų.:) Kepti 220 laips.20 min.

Skanaus;)

P.s. http://www.youtube.com/watch?v=w8qJGeN9Tls&feature=related

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą