Reikės:
150 g graikinių riešutų
100 g lazdyno riešutų
500 g slyvų raudonų
180 g sviesto
250 g cukraus
3 kiaušiniai
100 g miltų
1 arbt.škt kepimo miltelių
3 kiaušiniai
100 g miltų
1 arbt.škt kepimo miltelių
Gaminimas:
Riešutus susikapojame it rūpūs miltai, geriausia kavamale.
Slyvas nuplauname ir perpjauneme perpus,išimame kiauliukus.
Iškart pasiruošiame skardą,ištepame gerai aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais.
Imame kambario temperatūros sviestą ir plakate iki puriumo kartu su cukrumi, po to mušame po vieną kiaušinį ir vis plakame.Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir beriame į tešlą viską atsargiai išmaišome ir krečiame į skardą,viršų apdedame slyvomis ir pabarstome migdolų miltais.Kepame 180 laips. 50 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą