Šį kartą gaminuosi ypatingai skanią želė, nežinau ar kam teko ragauti ar ne,bet lyginant arabišką želė su lietuviškąja tikrai yra skirtumas,tiek spalvoje,tiek skonyje ir drįstu sakyti,kad arabiškoji man šimtą kartį skanesnė.;)
Reikės: (dvisluoksniai želė)
1 pakelio persikų želė
2 stikl. vandens
1 pakelio ananasų želė
2 stikl. vandens
Gaminimas:
Paprasčiausiai vandenį užviriname,užpilame ant pakelio turinio ir gerai išmaišome,kad neliktų gumulėlių,šiek tiek atvėsiname ir pilame į indelius,uždengus maistine plėvele,tiesiog dedame į šaldytuvą ir leidžiame stingti,kai pirmas sluoksnis sustingęs,ta patį padarome su antruoju.
Skanaus ;)
Reikės: (dvisluoksniai želė)
1 pakelio persikų želė
2 stikl. vandens
1 pakelio ananasų želė
2 stikl. vandens
Gaminimas:
Paprasčiausiai vandenį užviriname,užpilame ant pakelio turinio ir gerai išmaišome,kad neliktų gumulėlių,šiek tiek atvėsiname ir pilame į indelius,uždengus maistine plėvele,tiesiog dedame į šaldytuvą ir leidžiame stingti,kai pirmas sluoksnis sustingęs,ta patį padarome su antruoju.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą