Reikės:
1 nedidelė višta
citrinos
žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šaukštas majonezo
skiltelelės česnako
šakelė rozmarino
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
PASIRUOŠIMAS: Vištą pamarinuojame iš vakaro tokiu mišiniu: druska, juodieji pipirai, rozmarinas, truputį citrinos sulčių, smulkintos česnakų skiltelės, alyvuogių aliejus. Šiuo mišiniu įtriname vištą ir paliekame šaltai marinuotis per naktį.
PRIEŠ KEPANT:
1 nedidelė višta
citrinos
žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šaukštas majonezo
skiltelelės česnako
šakelė rozmarino
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
PASIRUOŠIMAS: Vištą pamarinuojame iš vakaro tokiu mišiniu: druska, juodieji pipirai, rozmarinas, truputį citrinos sulčių, smulkintos česnakų skiltelės, alyvuogių aliejus. Šiuo mišiniu įtriname vištą ir paliekame šaltai marinuotis per naktį.
PRIEŠ KEPANT:
įdėkite
citriną į verdantį vandenį ir palaikykite 1 minutę. Tada citriną nestipriai
subadykite peiliu, kad galėtų išbėgti sultys ir įdėkite į vištos
vidų.
Vištą
įdėkite į kepimo rankovę ir aplink ją išdėliokite bulves. Galima įdėti plautas
ir skustas morkas, padalintas į 2-3 dalis. Iškepusios bus puikus garnyras kartu
su bulvėmis. Kepkite vidutinėhe temperatūroje, kol višta gražiai
paruduos.
Patiekti su keptais obuoliais :)
SKANAUS;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą