Reikės:
1 1/2 puodelio manų kruopų
1/2 puodelio miltų
1/2 puodelio cukraus
1 kepimo miltelių arbt.škt
3/4 aliejaus valg.škt
1/2 puodelio pienos
Sirupui:
1 puodelis vandens
1 puodelis cukraus
1 vnt citrinos
Puošimui:
Migdolų
Gaminimas:
Sirupą užvirinti. Tuo tarpu nusiplikyti riešutus, nuimti odeles.
Iš tešlos ingridientų pasidaryti tešlą, viską gerai išmaišyti.
Supilti į skardą tešlą ir viršį peiliu padaryti rombus, į jų vidurį dėti po riešutą ir kepti 180 laips. 30 min, po to dar kartą su peiliu pjauti rombus ir apipylus sirupu kepti dar 15 min.
Skanaus ;)
1 1/2 puodelio manų kruopų
1/2 puodelio miltų
1/2 puodelio cukraus
1 kepimo miltelių arbt.škt
3/4 aliejaus valg.škt
1/2 puodelio pienos
Sirupui:
1 puodelis vandens
1 puodelis cukraus
1 vnt citrinos
Puošimui:
Migdolų
Gaminimas:
Sirupą užvirinti. Tuo tarpu nusiplikyti riešutus, nuimti odeles.
Iš tešlos ingridientų pasidaryti tešlą, viską gerai išmaišyti.
Supilti į skardą tešlą ir viršį peiliu padaryti rombus, į jų vidurį dėti po riešutą ir kepti 180 laips. 30 min, po to dar kartą su peiliu pjauti rombus ir apipylus sirupu kepti dar 15 min.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą