2013 m. kovo 19 d., antradienis

Persikų tortas

Reikės biskvitui:

4 vnt kiaušinių
160 g cukraus
4 valg škt,karšto vandens
140 g miltų
100 g krakmolo
1 arbt škt kepimo miltelių

 Gaminimas:

Kiaušinius gerai išplakame,tuomet beriame cukrų ir gerai plakame,kol nelieka cukraus grūdelių, tuomet pilame karštą vandenį ir nuolat plakame,beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir galiausiai krakmolą. Skardą ištepame riebalais ir pilame tešlą,kepame 185 laips. 30 min


Reikės pertepimui:

400 ml riebios grietinėlės
300 ml  persikų jogurto (riebesnio)
1 skardinė persikų  koncervuotų
20 g želatinos
3 valg škt cukraus
pabarstukų

Gaminimas:

Išplakame gerai grietinėlę, tuomet į ją pilame išbrinkintą želatiną ir nuolat plakame, pilame jogurtą ir vėl plakame. Kai pertepimas paruoštas, susipjaustome biskvitą-pašlakstome šalta saldžia arbata,bei tepame pertepimą paruoštą ant jo beriame smulkintus vaisius ir dedame kitą biskvito padą ir taip kol pabaigsime tortą. Viršų puošiame vaisiais ir kokoso drožlėmis ir pabarstukais.


Skanaus ;)








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą