2013 m. kovo 19 d., antradienis

Trinta keptų morkų ir česnakų sriuba

Reikės:

4 vnt česnako galvutės
6 vnt morkų
2 valg škt. aliejaus
500 ml sultinio (čia jau pagal kiekvieno skonį ir norą)
1-2 šakelės šviežių čiobrelių
1 valg škt. medaus
1 valg škt. citrinos sulčių
druskos
pipirų
tepamosios varškės

Gaminimas:

Orkaitę įkaitinti iki 180 laips. Morkas ir česnakus nulupti, patepti aliejumi ir kepti orkaitėje apie keturiasdešimt minučių, kol gražiai apkeps. Iškepusias daržoves sutrinti trintuvu ir supilti į puodą, įpilti sultinio, įberti druskos, pipirų, sudėti medų, citrinos sultis. Įdėti čiobrelius. Užvirinti ir po to virti silpnai kaitinant 2-3 minutes. Išimti čiobrelius. Sriubytę pilti į dubenėlius, dėti tepamosios varškės kauburėlį ir tiekti.

Skanaus ;)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą