2013 m. birželio 2 d., sekmadienis

Šviežių kopūstų salotos

Reikės:

1/2  balto kopūsto
1/2 paprikos raudonos
1 citrina
1 arbt. škt. druskos
1 arbt. škt. cukraus
3 valg. škt. alyvuogių aliejaus
1 morka
sauja petražolių


Gaminimas:

Kopūstą, papriką ir morką supjaustome maždaug trijų cm ilgio juostelėmis. Morką galima tarkuoti burokine tarka, bet gražiau atrodo pjaustyta peiliu. :) Dėtis smulkintus žalumynus. Sūrio tarka tarkuojame citrinos žievelę ir spaudžiam sultis. Salotas pasūdome, pasaldiname, pašlakstome aliejumi ir viską palaikome šaldytuve apie pusvalandį ir tik tuomet patiekiame.

Skanaus ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą