Reikės:
Įvairių marinuotų grybų, 500
gr.;
Svogūnai, 2 galv.;
Kiaušiniai, 3
vnt.;
Miltai, 2 v.š.;
Krakmolas, 2 v.š.;
Majonezas, 4 v.š.;
Fermentinis sūris,
1 v.š.;
Druska, 2 žiups.;
Juodieji pipirai,
malti, 2 žiups.;
Petražolės, 1
sauj.;
Gaminimas:
Susmulkinkite pievagrybius ir nuplaukite karštu vandeniu.
Palikite nusivarvėti.
Svogūnus
sukapokite ir pakepinkite (1-2 minutes). Po to sudėkite grybus ir pakepinkite
dar 2 minutes.
Kiaušinius
išplakite su druska, pipirais ir majonezu. Įmaišykite miltus ir bulvių
krakmolą. Suberkite susmulkintas petražoles, sutarkuotą sūrį ir pakepintus
grybus su svogūnais. Viską išmaišykite.
Kepkite
įkaitintame aliejuje. Abi blyno pusės turi gražiai apskrusti. Kiekvieną blyno
pusę kepkite po 1-1,5 minutės.
Skanaus :-)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą