2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Grybų sklindžiai



Reikės:   


    Įvairių marinuotų grybų, 500 gr.;
    Svogūnai, 2 galv.;
    Kiaušiniai, 3 vnt.;
    Miltai, 2 v.š.;
    Krakmolas, 2 v.š.;
    Majonezas, 4 v.š.;
    Fermentinis sūris, 1 v.š.;
    Druska, 2 žiups.;
    Juodieji pipirai, malti, 2 žiups.;
    Petražolės, 1 sauj.;

Gaminimas:


Susmulkinkite pievagrybius ir nuplaukite karštu vandeniu. Palikite nusivarvėti.
    Svogūnus sukapokite ir pakepinkite (1-2 minutes). Po to sudėkite grybus ir pakepinkite dar 2 minutes.
    Kiaušinius išplakite su druska, pipirais ir majonezu. Įmaišykite miltus ir bulvių krakmolą. Suberkite susmulkintas petražoles, sutarkuotą sūrį ir pakepintus grybus su svogūnais. Viską išmaišykite.
    Kepkite įkaitintame aliejuje. Abi blyno pusės turi gražiai apskrusti. Kiekvieną blyno pusę kepkite po 1-1,5 minutės.
    
 Skanaus :-)



 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą