2014 m. sausio 11 d., šeštadienis

Tiršta grybų sriuba



Reikės:

Nuvalyti ir supjaustyti grybai - 250 g,
sviestas arba margarinas - 2 šaukštai,
svogūnas,
miltai - 1,5 šaukšto,
pienas - 250 ml,
daržovių sultinys - 1/2 l,
druska ir pipirai.

Gaminimas:


Ištirpdykite sviestą karščiui atsparios medžiagos inde. Sudėkite grybus bei svogūnus ir kepkite 8 minutes. Įpusėjus gaminimo procesui, pamaišykite. Įmaišykite miltus. Be perstojo maišydami, įpilkite sultinį. Virkite 6-7 minutes, keliskart pamaišykite, o po to supilkite pieną. Virkite 3-4 minutes, gerai išmaišykite ir patiekite. Patiekdami galite papuošti petražoloų lapeliais ir pateikti su skrudinta duona.


Skanaus ;)



 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą