Morkų chalva
Reikės:
400-500g morkų
100g sviesto
200ml pieno
 
 
 
Reikės:
400-500g morkų
100g sviesto
200ml pieno
 puodelio cukraus 
kelių šaukštų kokosų drožlių
poros šaukštų razinų
kelių šaukštų kokosų drožlių
poros šaukštų razinų
Gaminimas:
Nuskutam ir sutarkuojam morkas. Tarkavau ne per
 pačią smulkiausią tarką, bet ir ne per burokinę, žodžiu – per 
viduriuką. Tada keptuvėj ištirpinam sviestą, į jį dedam tarkuotas morkas
 ir kepam kokias 10min vis pamaišydami. Po to supilam pieną, cukrų, 
migdolus, razinas ir šiek tiek cinamono. Visą gėrį kepam dar 30min. Arba
 tol, kol pienas visiškai išgaruos. Tada dedam į formą, išklotą kepimo 
popierium ir paliekam atvėsti. Kai tai atsitinka [aš tolesnio darbo 
ėmiausi kitą dieną], susipjaustom paruoštą chalvą ir galim skanauti.
Skanaus ;) 
 
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą