Reikės:
Bulvių tiek,kiek jums telpa į skardą
druska pagal skonį
juodieji pipirai pagal skonį
1 arbt. škt. mairūno kapoto
1 arbt. škt. rozmarino kapoto
1 arbt. škt. baziliko kapoto
Padažui:
1 arbt. škt. krapų kapotų
3 skilt. česnako strinto
1 arbt. škt. petražolių kapotų
200 g natūralaus jogurto (be priedų)
1 arbt. škt. baziliko kapoto
Padažui:
1 arbt. škt. krapų kapotų
3 skilt. česnako strinto
1 arbt. škt. petražolių kapotų
200 g natūralaus jogurto (be priedų)
Gaminimas:
Nusiskutame bulves ir supjaustome skiltelėmis ir įtriname su druska,pipirais,bei kapotom žolelėm. Klojame į skardą kepimo popierių ir beriame bulves, kepame 200 laips.30 min, po to 15 min įjungus grilį.
Padažui susismulkiname krapus su petražolėmis,išsispaudžiam
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą