Reikės:
6 nedidelių virtų burokėlių
50 g graikinių riešutų
2 skilt. česnako
100 g lieso majonezo
druskos, maltų pipirų, smulkintų žalumynų (pagal skonį)
Gaminimas:
Burokėlius nulupkite, supjaustykite ar sutarkuokite, kaip kam labiau patinka.
Riešutus nuplikykite verdančiu vandeniu ir susmulkinkite.
Burokėlius sumaišykite su graikiniais riešutais, majonezu, pagardinkite grūstu česnaku, pipirais, druska, bei mėgstamais žalumynais.
Skanaus ;)
6 nedidelių virtų burokėlių
50 g graikinių riešutų
2 skilt. česnako
100 g lieso majonezo
druskos, maltų pipirų, smulkintų žalumynų (pagal skonį)
Gaminimas:
Burokėlius nulupkite, supjaustykite ar sutarkuokite, kaip kam labiau patinka.
Riešutus nuplikykite verdančiu vandeniu ir susmulkinkite.
Burokėlius sumaišykite su graikiniais riešutais, majonezu, pagardinkite grūstu česnaku, pipirais, druska, bei mėgstamais žalumynais.
Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą