Reikės:
- Želė braškių - 1 g
- Želė citrinų - 1 g
- Želė kivių - 1 g
- Želė aviečių - 1 g
- Obuolių - 2 vnt.
- Mandarinų - 5 vnt.
- Vynuogių - 15 vnt
Paruošimas
- 1. Žėle pakelio mišinį suberti į pusę litro karšto virinto vandens. Maišyti kol želatina ištirps. Atvėsus, supilti į torto formą, padėti želę vėsioje vietoje arba šaldytuve, kai viena žele spalva sustingsta, pasiruošiame antrą kitos spalvos žele, tuomet ją atvėsiname ir pilame i torto formą, ir taip kol pasigaminame keturių atspalvių, į paskutinyjį želė sluoksnį beriame šiaudeliais pjaustytus obuolius ir vėl užšaldome.
- 2. Kai želė tirtas sustingęs, išimame iš formos supjaustome gabalėliais, dedame į didelę lėkštę ir tarp gabalėlių dedame po mandarino skiltelę. Pridedame į lėkštę daug vaisių ir patiekiame į stalą. SKANAUS ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą