2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis
Rabarbarų pyragas
Reikės:
3 kiaušinių
1 stiklinės miltų
1 nepilnos stiklinės cukraus
1/2 a. šaukštelio nugesintos sodos
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
apie 400 g. rabarbarų
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su cukrumi, po to palaipsniui suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų, sudėkite nugesintą sodą (aš nugesinu actu). Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi arba ištepkite sviestu.
Supilkite pusę paruoštos masės, suberkite rabarbarus ir užpilkite likusia mase.
Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 180°C temperatūroje ir kepkite apie 25 min. arba iki sauso pagaliuko (įsmeigus ir ištraukus medinį pagaliuką į pyrago viduriuką jis turi būti sausas).
Skanaus ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą