2012 m. balandžio 7 d., šeštadienis
Vištienos filė su sūriu
Reikės:
500 g vištienos filė
2 arb. škt. maltų,džiovintų metų
1/2 arbt. škt. megėjų pipirų
1/2 arbat. škt. druskos
1 valg. škt. aliejaus
200 g fermentinio sūrio
Vištienos filė su sūriu
1 skt manų
1 kiaušinis
Gaminimas:
Vištienos filė susipjaustyti norimais gabalėliais ir juos pasimušti. Tuomet gerai ištrinti aliejumi, mėta,pipirais ir druskyte,palikti pasimarinuoti valandai laiko.
Kai filė pasimarinuoja tuomet į jos vidų įsukame atpjauto norimo dydžio sūrio, sūris turi būti apsuktas file,kad nesimatytų. Tuomet mūsų suktinuką apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir vėliau manuose ir kepame įkaitintuose riebaluose.
Aš šį patiekalai patiekiau su virtais ryžiais ir marinuotais agurkais.
Skanaus ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą