2009 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis
Žėlė torčiukas su tropiniais vaisiais
Darganotos dienos, ruduo, šalta ... Pasiilgau ryškių spalvų ir šiltų orų, tad pasigaminau tropinių vaisių ir ryškių spalvų žėle tortuką.
Reikės:
Kivių žėle,
Aviečių žėle,
Tropinių, džiovintų vaisių,
Litro vandens.
Žėle pakelio mišinį suberti į pusę litro karšto virinto vandens. Maišyti kol želatina ištirps. Atvėsus, supilti į torto formą, padėti želę vėsioje vietoje arba šaldytuve, pagal skonį ir norą į želę priberti tropinių vaisių, kai viena žele spalva sustingsta, pasiruošiame antrą kitos spalvos žele, tuomet ją atvėsiname ir pilame i torto formą, beriame vaisius ir šaldome. Kai želė sustingsta patiekima, skanaus. ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą