Čia buvo tai, kad Toma prisikalbėjo pagaminti lazaniją, tad teko gaminti, šį sykį ją gaminau paprasčiausiu būdu, bet kadangi išvydau kaip ją valgė, būtinai su laiku pasistengsiu gaminti lazanijų įdomesnių skonių. :)
Reikės:
- Lazanija - 500 g
- Fermentinis sūris - 400 g
- Kiaulienos faršas - 500 g
- Svogūnas - 1 vnt.
- cesnako skilteles - 2 vnt.
- Juodieji pipirai - 1 arbat. šaukštel.
- Druska - 0.5 arbat. šaukštel.
- Pomidorų padažas - 1 skardinė(s)
- Morkos - 300 g
- Šparagai - 200 g
Paruošimas
- 1. Lazanijos lakštus apvirti pasūditame vandenyje su šlakepiu aliejaus, šešias minutes.
- 2. Faršą pasiruošti su druska,pipirais,smulkintu svogūnu bei česnaku, pakepinti keptuvėje.Daržoves atskirai pakepti taipogi su šlakeliu aliejaus.
- 3. Į kepimo formą dėti lazanijos lakštus, aptepti pomidorų padažu, dėti faršą ir daržoves. Vėl dėti lazanijos lakštus ir taip kartoti kol neliks lakštų. Tuomet užtepti pomidorų padažu ir stambiai apibarstyti sūriu. Kepti orkaitėje įkaitintoje 250 laips.,30 min. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą