2010 m. vasario 4 d., ketvirtadienis
Daržovinytė
Reikės:
Bulvės 2 didelės vnt
Morkos 1 škt tarkuotų
Šparagai 60 g
Žirneliai 50 g
Svogūnas 1 vnt
Česnako 3 skilt.
Krapai 1 škt
Kiaulienos šonkauliukų 5 vnt
Druskos
Pipirų 4 vnt
Lauro lapų 2 vnt
Gaminimas:
Visų pirma verdame sultinį, o sultinė verdame iš 3,5 l vandens į jį dedame šonkauliukus, į keturias dalis supjaustytą svogūną, ir dvi skilteles pjaustytas česnako, beriame druskytę, dedame pipirus bei lauro lapus ir verdame.
Kai šonkauliukai išverda, visą sultinį perkošiame į kitą puodą, dedame pjaustytas kubeliais bulves, įmetame virtus šonkauliukus. Daržoves visas pakepiname keptuvėje ir pilame į puodą ir verdame kol išvirs bulvės.
Patiekiame su grietine.
Skanaus ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą